Tekirdağ Araç yazılım ve Chip Tuning üzerine uzman kadrosuyla araç performans arttırma ve yakıt tasarrufu sağlayan profesyonel hizmet sunmaktadır.

Araç yazılım hakkında bilmeniz gerekenler!

Araç yazılım hakkında bilmeniz gerekenler!

ARAÇ YAZILIM NEDİR?

Araç yazılımları, aracınız daha performanslı kullanmanız ve yakıt tasarrufu sağlamanız için uygulanan yazılım işlemidir. Doğru ve profesyonel bir şekilde hazırlanan ve uygulanan yazılımlar aracınıza zarar vermeden performans almanızı ve yakıt tasarrufu sağlar. Ecumasters olarak aracınıza özel olarak hazırladığımız yazılımla beraber aracınızdaki performans artışını ilk sürüşten itibaren hissedeceksiniz. 

 

STAGE 1 YAZILIM NEDİR? 

Ecumasters olarak aracınız için özel olarak hazırladığımız yazılımlarımız ile %35 performans artışı ve %20 yakıt tasarrufu sağlıyoruz. Hazırladığımız  yazılımlar aracınızın motor ömrüne etki etmeyecek güvenli bölgelerde sınırlandırılıyor. Bu sayede gönül rahatlığı ile aracınızı kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Üst seviye yazılımlarımız için ofisimizi ziyaret edebilir, telefon,Whatsapp ,Instagram veya Facebook üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

 

YAZILIM HANGİ ARAÇLARA UYGULANIR?

Yazılım uygulamamız üzerinde motor kontrol ünitesi (ECU) olan tüm araçlarda gerçekleştirilebiliyor.

 

CHIP TUNING ZARARLI MIDIR?

Doğru ellerde ve profesyonel bir şekilde yapılan yazılım uygulamalarının aracınıza hiçbir zararı yoktur. Aracınıza verdiğiniz değerin farkında olduğumuz için aracınıza özel olarak yazılım uygulaması yapıyoruz. Türkiye’deki ilk ve tek ISO 9001 belgeli yazılım firması olarak aracınızın gücünü güvenli sınırlar içinde tutarak motor ömrünü koruyoruz. Uygulamamızın aracınıza zararı olmamakla birlikte 2 yıl ECU garantisi ve 10 yıl yazılım silme garantisi ile aracınızı güvence altına alıyoruz.

 

CHIP TUNING GARANTİYİ BOZAR MI?

Türkiye’deki ilk ve tek ISO 9001 belgeli yazılım firması olarak tamamen lisanslı bir şekilde yazılım uygulaması yapıyoruz.Bu sayede aracınızın garantisi etkilenmiyor, vizede sorun yaşamıyorsunuz.

 

LPG’Lİ ARACA YAZILIM UYGULAMASI YAPILIR MI?

Aracınızın LPG’li olması yazılım uygulamamız için engel değildir. Dizel, benzinli, LPG’li tüm araçlara uygulama yapabiliyoruz. Aynı zamanda aracınızın atmosferik yada turbolu olması fark etmeksizin yazılım uygulamamızdan faydalanabilir, aracınızın gerçek gücüyle tanışabilirsiniz.

 

Ecumasters Tekirdag Randevu Online Randevu Ecumasters Türkiye Ana Siteye Git